
Ann-Marie’s Jamaican Jerk Sauce
Les Scotch Bonnets ont une saveur naturellement fruitée. En combinant ce fruité avec les saveurs prononcées du citron vert, de l'ail, des oignons verts, du cumin et de la cannelle, cette sauce jerk est une excellente marinade pour la volaille, les poissons charnus (saumon, carangue, vivaneau entier…) et le bœuf.
Produits connexes...
Ann-Marie’s Jamaican Hot Sauce
MC’s Food Shoppe
Made with scotch bonnet peppers (350,000 - 400,000 SHU), fresh ingredients, and warm spices this...
Ann-Marie’s Jamaican Jerk Paste Marinade
MC’s Food Shoppe
This paste is about a level nine out of ten on the spicy scale. Like the jerk sauce, it is also...
GREEN PEA AND TAHINI
FreshMed Gourmet
A Spread packed with nutrients from combining fresh green peas and Tahini, easy to digest, light...
Sundried Tomato Alfredo Sauce
Tiamo Foods
Versatile, creamy textured, dairy-free coconut milk-based sauce, with morsels of sundried tomato.