Ann-Marie’s Jamaican Jerk Sauce
Les Scotch Bonnets ont une saveur naturellement fruitée. En combinant ce fruité avec les saveurs prononcées du citron vert, de l'ail, des oignons verts, du cumin et de la cannelle, cette sauce jerk est une excellente marinade pour la volaille, les poissons charnus (saumon, carangue, vivaneau entier…) et le bœuf.
Related Products
![]()
Ann-Marie’s Jamaican Hot Sauce
MC’s Food Shoppe
Made with scotch bonnet peppers (350,000 - 400,000 SHU), fresh ingredients, and warm spices this...
![]()
Ann-Marie’s Jamaican Jerk Paste Marinade
MC’s Food Shoppe
This paste is about a level nine out of ten on the spicy scale. Like the jerk sauce, it is also...
![]()
Mushed by YOU Habanero Piri-Piri Sauce
Youth Opportunities Unlimited
Introducing the vibrant and bold Habanero Piri-Piri Sauce – a symphony of flavours that will awaken...
![]()
Nettie's Nah Joke Merry Cranberry Gourmet Hot Peppersauce
Nettie's Nah Joke Hot Peppersauce Inc.
Tangy cranberries are added to the Original flavor. A seasonal favorite that compliments any...
