
Ann-Marie’s Jamaican Jerk Sauce
Les Scotch Bonnets ont une saveur naturellement fruitée. En combinant ce fruité avec les saveurs prononcées du citron vert, de l'ail, des oignons verts, du cumin et de la cannelle, cette sauce jerk est une excellente marinade pour la volaille, les poissons charnus (saumon, carangue, vivaneau entier…) et le bœuf.
Produits connexes...
Ann-Marie’s Jamaican Hot Sauce
MC’s Food Shoppe
Made with scotch bonnet peppers (350,000 - 400,000 SHU), fresh ingredients, and warm spices this...
Ann-Marie’s Jamaican Jerk Paste Marinade
MC’s Food Shoppe
This paste is about a level nine out of ten on the spicy scale. Like the jerk sauce, it is also...
Tomato Jam
The Modern General Store Inc.
A savory condiment perfectly balanced with fresh cilantro, parsley, garlic and jalapenos. Excellent...
SavageHot Sweet Heat
Savage Hot Inc.
SavageHot Sweet Heat is a versatile, less spicy, version of the original SavageHot Hot Sauce. It’s...