
EPICES DE SAUMURE AGRUMES ET HERBES
Mélanger le contenu du sachet avec 300 g de sel marin et 1 gallon d'eau froide. Ajouter l'oignon haché grossièrement et 6 gousses d'ail si désiré. Chauffer le mélange jusqu'à ce que le sel soit dissous. Retirer du feu et refroidir complètement la solution de saumurage. Plonger la poitrine de dinde vers le bas dans la solution. réfrigérer pendant 18 à 24 heures. Retirer la dinde de la solution, rincer abondamment à l'eau froide, éponger. Faites rôtir normalement.
Produits connexes...
Harissa Seasoning
Pepper Tree Spice Co. Inc.
Originiating from Tunisia on the Mediterranean coast, this aromatic and flavourful Moroccan spice...
Baharat Seasoning
Pepper Tree Spice Co. Inc.
Baharat simply means spices and is widely used in Mediterranean cooking. Our Signature Baharat...
Spice Pack, Holiday Cocoa
Pepper Tree Spice Co. Inc.
This Holiday Dark Cocoa Spice Pack features 10g of our Organic Dark Dutch Cocoa and the perfect cup...
Chinese Five Spice
Pepper Tree Spice Co. Inc.
A mixture used throughout China and parts of southeast Asia to season meats, poultry, and pan fried...