
EPICES DE SAUMURE AGRUMES ET HERBES
Mélanger le contenu du sachet avec 300 g de sel marin et 1 gallon d'eau froide. Ajouter l'oignon haché grossièrement et 6 gousses d'ail si désiré. Chauffer le mélange jusqu'à ce que le sel soit dissous. Retirer du feu et refroidir complètement la solution de saumurage. Plonger la poitrine de dinde vers le bas dans la solution. réfrigérer pendant 18 à 24 heures. Retirer la dinde de la solution, rincer abondamment à l'eau froide, éponger. Faites rôtir normalement.
Produits connexes...
Vindaloo Curry Seasoning
Pepper Tree Spice Co. Inc.
Not for the faint of heart! Vindaloo is the fiery hot curry made famous in the Goa regions of India...
Spice Pack, Pumpkin Latte
Pepper Tree Spice Co. Inc.
Perfect for trying something new, this Spice Pack features 10g of our Pumpkin Pie Spice and the...
Garlic Pepper
Pepper Tree Spice Co. Inc.
This is an incredibly versatile blend that can be easily adopted blend for nearly every dish you...
Fine Herbs Blend
Pepper Tree Spice Co. Inc.
Popular in French cuisine, Fines Herbes is a classic blend with a delicately balanced bouquet of...