EMPANADAS – SEMOULE DE MAÏS SANS GLUTEN
Nos empanadas colombiennes sont réputées pour leur popularité auprès des personnes sensibles au gluten, car elles sont sans gluten, ce qui les rend accessibles à un plus large éventail de clients. Ces empanadas colombiennes se composent d'une pâte à base de semoule de maïs remplie de bœuf effiloché assaisonné et de pommes de terre, offrant une explosion de saveur à chaque bouchée.
Related Products
![]()
EMPANADAS- WHEAT
Delights By Mama Inc.
Our Argentinean empanadas feature savory fillings such as traditional beef, encapsulated in a...
![]()
Chocolate Cake (VEGAN)
Situ's Kitchen Inc.
Make any day a party! This decadent, lush chocolate cake is topped with chocolate buttercream...
![]()
Lemoncello Sorbet
Chapman's Ice Cream
A tart clean flavour and refreshing way to cleanse your palate after any meal. Chapman's Lemoncello...
![]()
Furlani® Frozen Garlic Bread
Furlani Food Corporation
The ultimate slow baked baguette, sliced in half and topped with our signature garlic spread....
