Melange d'epices Garam Masala
Le garam masala est un mélange d'épices moulues largement utilisé dans la cuisine indienne. Il est parfois utilisé seul ou mélangé à d'autres assaisonnements. Le mot masala signifie simplement « épices » et garam signifie « chaud ». À utiliser avec du poisson, du poulet, du porc, de l'agneau et dans les plats populaires indiens Masala tels que le poulet Tikka Masala.
Produits connexes...
Lavendar Vanilla Sugar
Pepper Tree Spice Co. Inc.
A truly delectable combination of Lavender, Vanilla and Cane Sugar. It's great for most any...
Juniper Rosemary Brine Spices
Pepper Tree Spice Co. Inc.
Mix contents of pouch with 300g of sea salt and 1 gallon of cold water. Add rough chopped onion and...
Herbes de Provence
Pepper Tree Spice Co. Inc.
Direct from the birthplace of fine cooking comes this flavorful and floral blend. Herbes de...
Piri-Piri Seasoning
Pepper Tree Spice Co. Inc.
Piri-Piri, the African word for chili pepper, originated in Mozambique after Portuguese explorers...