
Melange d'epices Garam Masala
Le garam masala est un mélange d'épices moulues largement utilisé dans la cuisine indienne. Il est parfois utilisé seul ou mélangé à d'autres assaisonnements. Le mot masala signifie simplement « épices » et garam signifie « chaud ». À utiliser avec du poisson, du poulet, du porc, de l'agneau et dans les plats populaires indiens Masala tels que le poulet Tikka Masala.
Produits connexes...
Piri-Piri Seasoning
Pepper Tree Spice Co. Inc.
Piri-Piri, the African word for chili pepper, originated in Mozambique after Portuguese explorers...
Harissa Seasoning
Pepper Tree Spice Co. Inc.
Originiating from Tunisia on the Mediterranean coast, this aromatic and flavourful Moroccan spice...
Bouquet Garni Seasoning
Pepper Tree Spice Co. Inc.
Bouquet Garni is a tradiitonal French herb bundle that is used to flavour soups, stews and...
Hyde Park Steak Spice
Pepper Tree Spice Co. Inc.
This mouthwatering blend of spices was first created by European immigrants arriving in Montreal at...