
Melange d'epices Garam Masala
Le garam masala est un mélange d'épices moulues largement utilisé dans la cuisine indienne. Il est parfois utilisé seul ou mélangé à d'autres assaisonnements. Le mot masala signifie simplement « épices » et garam signifie « chaud ». À utiliser avec du poisson, du poulet, du porc, de l'agneau et dans les plats populaires indiens Masala tels que le poulet Tikka Masala.
Produits connexes...
Kentucky Rub
Pepper Tree Spice Co. Inc.
Use this notorious Kentucky Style dry rub on cuts of beef, ribs, pork shoulder and lamb. Perfect...
Lemon Pepper
Pepper Tree Spice Co. Inc.
A tasty balanced blend for marinades, seafood, poultry and vegetables. Use this salt-free blend...
Za'atar Seasoning
Pepper Tree Spice Co. Inc.
A very popular Middle Eastern seasoning, this spice blend is predominately ground sumac, roasted...
Togarashi Shichimi
Pepper Tree Spice Co. Inc.
Literally translating to “seven flavor chile pepper,” shichimi togarashi dates back to the 1600s,...