
Assaisonnement Morocain
La cuisine marocaine est connue pour l'agneau, mais ce mélange d'épices aromatiques est également merveilleux sur le poulet, le porc et le steak. Ajouter 1 c. Épice marocaine avec ¼ c. jus d'agrumes ou vin & ½ c. huile d'olive. Faire mariner la viande au réfrigérateur pendant 2 h avant la cuisson.
Produits connexes...
Togarashi Shichimi
Pepper Tree Spice Co. Inc.
Literally translating to “seven flavor chile pepper,” shichimi togarashi dates back to the 1600s,...
Southwest Chipotle Rub
Pepper Tree Spice Co. Inc.
This mouthwatering blend of all things smokey combines for the perfect Southwest seasoning. Use...
Za'atar Seasoning
Pepper Tree Spice Co. Inc.
A very popular Middle Eastern seasoning, this spice blend is predominately ground sumac, roasted...
Bouquet Garni Seasoning
Pepper Tree Spice Co. Inc.
Bouquet Garni is a tradiitonal French herb bundle that is used to flavour soups, stews and...