Assaisonnement Morocain
La cuisine marocaine est connue pour l'agneau, mais ce mélange d'épices aromatiques est également merveilleux sur le poulet, le porc et le steak. Ajouter 1 c. Épice marocaine avec ¼ c. jus d'agrumes ou vin & ½ c. huile d'olive. Faire mariner la viande au réfrigérateur pendant 2 h avant la cuisson.
Produits connexes...
Bouquet Garni Seasoning
Pepper Tree Spice Co. Inc.
Bouquet Garni is a tradiitonal French herb bundle that is used to flavour soups, stews and...
Apple Pie Spice
Pepper Tree Spice Co. Inc.
Part of our Signature series, our Apple Pie Spice is hand-blended from carefully selected spices to...
Lavendar Sugar
Pepper Tree Spice Co. Inc.
A truly delectable combination of Lavender and Cane Sugar. It's great for most any sweetened baked...
Adobo Seasoning
Pepper Tree Spice Co. Inc.
Adobo Seasoning is a traditional and popular Mexican all-purpose seasoning. Spicy and rich in...