
Assaisonnement Morocain
La cuisine marocaine est connue pour l'agneau, mais ce mélange d'épices aromatiques est également merveilleux sur le poulet, le porc et le steak. Ajouter 1 c. Épice marocaine avec ¼ c. jus d'agrumes ou vin & ½ c. huile d'olive. Faire mariner la viande au réfrigérateur pendant 2 h avant la cuisson.
Produits connexes...
Grilling Spice
Pepper Tree Spice Co. Inc.
This blend offers a bold flavor and penetrating aroma which holds itself well against high heat and...
Apple Pie Spice
Pepper Tree Spice Co. Inc.
Part of our Signature series, our Apple Pie Spice is hand-blended from carefully selected spices to...
Mulling Spice
Pepper Tree Spice Co. Inc.
Our Signature Mulling Spice is an aromatic fusion of fine organic spices. Our blend is carefully...
Piri-Piri Seasoning
Pepper Tree Spice Co. Inc.
Piri-Piri, the African word for chili pepper, originated in Mozambique after Portuguese explorers...