Assaisonnement Morocain
La cuisine marocaine est connue pour l'agneau, mais ce mélange d'épices aromatiques est également merveilleux sur le poulet, le porc et le steak. Ajouter 1 c. Épice marocaine avec ¼ c. jus d'agrumes ou vin & ½ c. huile d'olive. Faire mariner la viande au réfrigérateur pendant 2 h avant la cuisson.
Produits connexes...
Bridge St. BBQ Rub
Pepper Tree Spice Co. Inc.
To commemorate our 1st anniversary in Port Stanley, we created a multi-purpose, go-to,...
Bouquet Garni Seasoning
Pepper Tree Spice Co. Inc.
Bouquet Garni is a tradiitonal French herb bundle that is used to flavour soups, stews and...
Rustic Beef & Ribeye Rub
Pepper Tree Spice Co. Inc.
The ultimate in beef rubs. This rustic blend is created to bring out the best in your beef. A...
Baharat Seasoning
Pepper Tree Spice Co. Inc.
Baharat simply means spices and is widely used in Mediterranean cooking. Our Signature Baharat...