Assaisonnement Morocain
La cuisine marocaine est connue pour l'agneau, mais ce mélange d'épices aromatiques est également merveilleux sur le poulet, le porc et le steak. Ajouter 1 c. Épice marocaine avec ¼ c. jus d'agrumes ou vin & ½ c. huile d'olive. Faire mariner la viande au réfrigérateur pendant 2 h avant la cuisson.
Produits connexes...
Chinese Five Spice
Pepper Tree Spice Co. Inc.
A mixture used throughout China and parts of southeast Asia to season meats, poultry, and pan fried...
Best Bagel Seasoning
Pepper Tree Spice Co. Inc.
Our everything bagel seasoning is everything you love on a bagel right at your finger tips! This...
Fine Herbs Blend
Pepper Tree Spice Co. Inc.
Popular in French cuisine, Fines Herbes is a classic blend with a delicately balanced bouquet of...
French Market Peppercorn Blend
Pepper Tree Spice Co. Inc.
Pepper Tree Spice Co.'s unique blend of the finest peppercorns was created specifically for the...